skip to main content

voorstel 6

Ontwerpers en designers, opgelet!

Wij bouwen jouw ontwerp om tot een functionele website

Als ontwerper ben je veel bezig met beeld en concept. Je zit bovenop alle trends binnen het vakgebied. Maar alle technische ontwikkelingen volgen over HTML, CSS en Javascript gaat je pet te boven. Toch wil je je klanten mooie, unieke en technisch correcte websites bieden. Klinkt dit bekend?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites anno nu. En we doen dit graag voor jou en je klanten. Wij zijn de tussenschakel tussen het ontwerp en de realisatie, we nemen de volledige bouw uit handen. En je klanten? Zij merken hier niks van. Het klantcontact loopt helemaal via jou, wij zijn eigenlijk de technische afdeling van je bedrijf.

We bouwen het ontwerp om naar een responsive website of webshop. Dat wil zeggen dat de website op elk apparaat te bekijken is.

Al onze website zijn voorzien van een Content Management System (CMS). Jij of jouw klanten kunnen hiermee de inhoud van de website heel eenvoudig aanpassen of uitbreiden. Geen technische kennis nodig!

Op zoek naar een sitebouwer voor jouw project?

Onze websites zijn volledig responsive

Wij brengen jouw ontwerp tot leven

Als CMS Reseller biedt je jouw klanten een uitgebreid en gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) aan, zonder dat je hier zelf technische kennis voor hoeft te hebben.

Wij bouwen de klantenwebsites en implementeren het CMS. Het CMS wordt in de huisstijl van jouw studio opgeleverd, zodat de klant enkel jouw bedrijfsnaam ziet. Onze CMS licentie is inclusief domeinnaam, webhosting en e-mail. Alles compleet en duidelijk voor één prijs. Wij factureren jou als reseller (per opdracht), jij factureert de klant.

Gratis technische support | Gebruiksvriendelijk, compleet Content Management Systeem | Custom-made wensen voor projecten zijn mogelijk