skip to main content

WordPress CMS

WordPress

Sluit je aan bij het grootste CMS netwerk ter wereld

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om de content van je website te beheren, kom je al snel uit bij WordPress. WordPress is de 'schil' waar de website in wordt gegoten, en heeft niets te maken met hoe de website eruit ziet. WordPress wordt gebruikt als kapstok voor miljoenen websites wereldwijd en is zeer flexibel.

Goed ondersteund

Door het hoge aantal eindgebruikers, wordt WordPress goed onderhouden en altijd verder ontwikkeld. Ook zijn er op internet vele tutorials te vinden over het gebruik van WordPress. Uiteraard bieden wij ook gratis ondersteuning bij het gebruik van het CMS

Handleiding

Momenteel hebben een resellers-handleiding online staan. Deze kan door jou als reseller worden gebruikt om de klant het CMS uit te leggen.

WordPress is niet nieuw, het is al een lange speler in het veld. De eerste versie van WordPress is ontwikkeld in 2013 en nog steeds zijn maandelijks updates aan de kern van het CMS. Als onderdeel van de CMS-licentie, houden wij de websites altijd up-to-date. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid van de website.

Plug-ins

Er zijn duizenden en duizenden plugins beschikbaar voor WordPress, zowel betaald als gratis. Binnen onze CMS-licentie hebben wij een selectie van premium-plugins draaien, waardoor jij of je klant deze plugins zelf niet hoeft aan te schaffen. Denk hierbij aan een professioneel contactformulier, een eenvoudige page-builder en diverse premium add-ons voor deze pagebuilder.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk voorbeelden van onze websites